På konferansen «Powered by the Sun» vil du få de siste markedsoppdateringene og perspektiver videre på energi og solenergi, samt spennende presentasjoner fra hele bredden av selskaper og aktører i bransjen.

Den første konferansedagen 8. desember lanseres «Veikart Sol mot 2030». En bred og kompetent solenerginæring i Norge kan spille en veldig viktig rolle både for norsk energiproduksjon, klimafotavtrykk globalt og for næringsutvikling og sysselsetting nasjonalt, i tillegg til vesentlig eksport.

Konferansen 9. desember, som vil foregå på engelsk, inkluderer mange spennende presentasjoner fra norske og internasjonale nøkkelspillere både i solbransjen spesielt, men også selskaper med aktiviteter innenfor andre områder.

Bli med på et spennende program. Arrangementet er åpent for alle.

For program 8. desember klikk: HER

For program 9. desember klikk: HER

For mer informasjon klikk: Her
For å melde deg på klikk her: Påmelding