Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Informasjon og kurs i bruk av simuleringsverktøy for komplekse energisystem, Ressurs og Miljø får besøk fra Vela Solaris

Det finnes i dag flere simuleringsverktøy for solenergi, både PV og termisk. Polysun er et simuleringsprogram som omfatter både PV, PVT og termisk og kan håndtere komplekse energisystem og på den måten forstå dynamikken ved bruka av solenergi i energisystemet.I slutten av mai 2019 vil Andreas Wolf fra Vela Solaris i Sveits besøke Oslo. Han vil gi oss en introduksjon til design og optimalisering av helhetlige energisystemer ved bruk av det anerkjente simuleringsverktøyet Polysun.

Programmet gir mulighet til å studere kombinasjonsløsninger for solenergi hvor både PV, solvarme og PVT kan inkluderes i ett og samme system, og hvor man kan se på samspillet mellom solenergi, varmepumper, bioenergi, geotermisk energi med mer.

Det er foreløpig lagt opp til kursdag 27 mai og avholdes sentralt i Oslo. (Økern i gangavstand fra Økern T-banestasjon)

For mer  informasjon kontakt Ressurs og Miljø AS: aud@where.no

Målgruppe: Kurset er ment for fagfolk som arbeider innen fornybar energi og i byggebransjen, som installatører, teknikere, ingeniører, arkitekter, energikonsulenter og universitetslærere.