Møt oss på Building Green i Oslo

Solenergiklyngen vil delta på Building Green i Oslo 17.-18.oktober. Kom gjerne innom og snakk med oss.

Her er info fra arrangørene:

Nordens nye møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer til Oslo

Snart slås dørene opp for Building Green, Nordens nye møtested for bærekraftig bygg- og arkitektur, i Oslo. Møtestedet ble startet opp i 2011 i Danmark, og holdes årlig i København og Aarhus, og skal for aller første gang holdes i Oslo på det Gamle Museet den 17. og 18. oktober.

Building Green sikrer et unikt møtested for bygge- og arkitekturbransjen, hvor misjonen er å belyse viktigheten av bærekraftig bygging og tenkning. Arrangementet er både en utstilling av bærekraftige produkter og løsninger, samt en plattform for kunnskapsdeling og idémyldring mellom de besøkende og utstillerne, og med både nasjonale og internasjonale foredragsholdere, relevante debatter, og mye mer.
Blant temaene som vil bli tatt opp under Building Green Oslo er:
Livskvalitet i bygninger – inneklima, lys og sunn arkitektur • Uterom – livet mellom bygningene • Sosial bærekraft • Bærekraftig ressursbruk og sirkulær økonomi • Innovasjon og teknologi • Skjønnhet i bygninger.

Hold deg oppdatert om debatter, temaer og keynotes under Building Green Oslo på vår hjemmeside www.buildinggreen-oslo.com og på Facebook og LinkedIn.

Her kan du se listen over de foreløpige utstillerne for Building Green Oslo 17 & 18 oktober 2018: Utstillere 2018

Her er programmet for Building Green Oslo: Program

English EN Norsk bokmål NO