Solenergiklyngen styrker staben

Benjamin Myklebust Rød og Marianne Berge og er ansatt for å styrke fagkompetansen og markedsføringen av Solenergiklyngen.

Marianne Berge og Benjamin Myklebust Rød er nye ansatte i Solenergiklyngen. De skal styrke markedsføringen av klyngen og den interne fagkompetansen.

– Jeg vi i hovedsak arbeide med markedsføring og events i klyngen, forteller Marianne Berge.

Hun er utdannet grafisk designer. Marianne kommer fra jobben som grafisk designer/markedskoordinator i Hellanor. I Solenergiklyngen blir det hennes jobb å utforme klyngens visuelle uttrykk.

– I tillegg skal jeg skal også bistå med å arrangere eventer – så da blir jeg nok bedre kjent med partnerne etter hvert. Jeg opplever at både klyngestaben og partnerne har et brennende engasjement for solenergi. Jeg gleder meg til å finne min plass i klyngen, sier hun.

Benjamin Myklebust Rød er ansatt som prosjektleder. De tre siste årene har han ledet Vestfold klima- og energiforum. Før det jobbet han seks år som rådgiver i Miljøstiftelsen ZERO.

– Jeg kommer fra en jobb som var bredt innrettet både mot kommuner, bygg og transport – der solenergi har vært på agendaen hele tiden, forteller Benjamin som har en utdanning som nærmest er skreddersydd for utfordringene i Solenergiklyngen. Han er utdannet elektroingeniør og har en tverrfaglig master i European Society Science and Technology fra UiO og Aalborg Universitet.

– Jeg liker både sol og strøm. I Solenergiklyngern får jeg fordype meg både i poltikk, duppeditter og markedsorientering. Jeg får noen litt mer nerdete utfordringer – og det ser jeg fram til, sier han.

English EN Norsk bokmål NO