PODCAST FRA SOLENERGIKLYNGEN

Vi har startet med podcast!

Målsetningen er å skape en podcast om og for folk som jobber innen solenergi, annen fornybarteknologi, og klimaløsninger.

Korona-krisen har satt verden på vent, men har også gjort at det ikke var noen grunn til å vente med podcast-ideen. Dessverre innebærer det også at de første planlagte episodene blir spilt inn fra hjemmekontor. Koronaviruset og tiltakene det medfører vil altså sette sitt preg på både teknikken og sannsynligvis også innholdet i podcasten i noe tid framover.

Først ute er en episode med Trygve Mongstad fra Asplan Viak. De har utarbeidet en rapport om mulighetene for Trondheim kommune for sol på deres tak, og mulighetene for batterier. Ikke alle tak har lønnsome solcelleanlegg, men 8 bygg kan ha gode anlegg innenfor dagens regelverk, og kan man få det lønnsomt i Trondheim, så er det lønnsomt i veldig mange andre deler av verden.

Nå planlegger vi for en første sesong fram mot sommeren, men en episode en gang i uka. Vi har mange på blokka, men kom gjerne med forslag til hvem og hva vi bør snakke om til br@solenergiklyngen.no

Foreløpig er podcasten tilgjengelig på Spotify eller på web. Podcasten kommer hos Apple og Google Podcast etter hvert.

English EN Norsk bokmål NO