Virtuell matchmaking for offentlige aktører, næringsliv og forskningsmiljøer som planlegger å søke Green Deal-midler i Horisont 2020!

I løpet av 4.-11. september tilbyr Forskningsrådet og EU-nettverkene FINN-EU, Horisont Bærekraftig Osloregion og Horisont Trøndelag et skreddersydd, virtuelt opplegg for å bistå offentlige aktører, næringslivet,  forskningsmiljøer og NGOer til å finne rett match for Horisont 2020 Green Deal-utlysninger.

Få trening i pitching og å lage en attraktiv profil for din organisasjon!

Gjennom deltakelse på sesjonene gir vi deltakere mulighet til å pitche sin prosjektidé/utfordring eller kompetanse. I tillegg får deltakerne trening i lage en attraktiv profil ved registrering, som også brukes i partnermatching i andre sammenhenger.

Få mer informasjon om hvordan du kan delta her.
For å lære mer om Green Deal-utlysningene anbefaler vi også Forskningsrådets webinar
Horisont 2020 Green Deal, den 27. august. Mer informasjon her.

Påmelding innen 1.september 2020

English EN Norsk bokmål NO