Getek rigget for vekst

Trønder-selskapene FosenKraft Energi og Fjeldseth har gått sammen om å investere i solenergiselskapet Getek for å styrke sin satsing på fornybar energi.

– FosenKraft Energi har lenge ønsket å satse enda mer på bærekraftige produkter og tjenester. Næringslivet og det offentlige roper etter grønne løsninger, og da er satsing på solcelleenergi et helt naturlig valg for oss, sier konsernsjef Arnt Solem.

Den andre eieren som går inn er elektroentreprenøren Fjeldseth AS i Trondheim som ser på det nye trønderske samarbeidet som et kvantesprang innen det grønne skiftet.
– Gjennom den nye sammenslutningen får vi med oss to solide selskap som vil øke tilgangen på både ressurser og nye prosjekter. Dette vil gjøre oss mye mer slagkraftige og konkurransedyktige, samt styrke oss i betraktelig i forhold til å utvikle nye produkter og løsninger, konkluderer daglig leder i Getek, Morten Gaustad.

Vedlagt er pressemeldingen i sin helhet, du finner den HER

—–

English EN Norsk bokmål NO