Solenergiklyngen ønsker deg velkommen til en digital solkonferanse 8. og 9. desember.

A full program will be streamed live 12:00 – 3:00 PM CET both days

Link directly to conference day Dec 8.th 

Link directly to conference day Dec 9.th 

På konferansen «Powered by the Sun» vil du få de siste markedsoppdateringene og perspektiver videre på energi og solenergi, samt spennende presentasjoner fra hele bredden av selskaper og aktører i bransjen.

Den første konferansedagen 8. desember lanseres «Veikart Sol mot 2030». En bred og kompetent solenerginæring i Norge kan spille en veldig viktig rolle både for norsk energiproduksjon, klimafotavtrykk globalt og for næringsutvikling og sysselsetting nasjonalt, i tillegg til vesentlig eksport.

Konferansen 9. desember, som vil foregå på engelsk, inkluderer mange spennende presentasjoner fra norske og internasjonale nøkkelspillere både i solbransjen spesielt, men også selskaper med aktiviteter innenfor andre områder.

Bli med på et spennende program. Arrangementet er åpent for alle.

For program 8. desember klikk: HER

For program 9. desember klikk: HER

 For mer informasjon klikk: Her

For å melde deg på klikk her: Påmelding
English EN Norsk bokmål NO