Podcast: Solvarme i vekst med Inaventa Solar

Solenergifeltet er preget av solceller, som med stadig lavere pris har tatt nye markeder. Men solvarme er fortsatt en kostnadseffektiv måte å fange energien fra sola på, som to av klyngens partnere, Inaventa Solar og Catch Solar, har spesialisert seg på.

 

Vi har tatt en prat med Inoventa Solars Ingvild Skjelland og Karl Eggestad til Solenergiklyngens podcast. De satser stort på solvarme og nå bygges produksjonskapasitet opp i Norge, basert på avanserte polymerer som vil gi solvarme nye bruksområder, og lavere pris.

Selskapet skaleres opp basert på teknologi og erfaringer fra Aventa. Nå tilføres nye midler gjennom morselskapet 3 Norske for å videreutvikle bygningsintegrerte solvarmeløsninger.

Inoventa Solar vil gradvis bygge mer kapasitet, og satser på å levere løsninger tilpasset behov for varme, i inn og utland. Foreløpig er de en ganske liten organisasjon, men akkurat nå ansettes flere nye, som i praksis vil mer enn doble antall ansatte. Følg med på LinkedIn dersom du er interessert!

English EN Norsk bokmål NO