Skarpnes

Historien bak industrieventyret Skarpnes strekker seg helt tilbake til 1919, og er fra 1921 uløselig knyttet til Tveite-navnet.

Siden den tid har verken Skarpnes eller Tveite-familien sett seg tilbake, og i dag er det brødrene Jens, Jon og Jørn Tveite som eier bedriften sammen.

Ingen har holdt på med norske tak lenger enn oss, noe som har gitt oss en enorm kunnskapsbase. Og all denne kunnskapen deler vi med våre kunder. Hos oss får du garanterte kvalitetsprodukter og all den hjelpen du trenger – fra bestilling til legging. Skarpnes har utviklet en flat betong takstein med integrert solcelle. Produksjon av betongstein, og montasje av solcellepanel foregår på vår fabrikk i Grimstad, noe som sikrer at du får en takstein med de samme velkjente kvalitetene som våre øvrige takstein.

Så nå kan du få Grønn strøm med Ekte Skarpnes-kvalitet.

English EN Norsk bokmål NO