Åpen utlysning for innovative SMBer – opp til 6 millioner kroner i støtte

Eurostars -programmet lanserte en utlysning i forrige uke for innovative SMBer med søknadsfrist 4. november 2021. Utlysningen er tematisk og teknologisk åpen.  

Eurostars-programmet er et felles initiativ mellom EU-kommisjonen og EUREKA og er en del av pillar 3 i Horisont Europa. Programmet støtter innovative små og mellomstore bedrifter med å utvikle nye produkter, tjenester eller prosesser som skal nå markedet innen to år. For norske søkere kan prosjekter tildeles opptil 6 millioner kroner, med 50 % dekning av kostnader.

Det er en rekke krav til Eurostars-prosjekter, inkludert et minimum av internasjonale partnere samt krav til egenkapital for deltakende bedrifter. Ta kontakt med Solenergiklyngens EU -rådgiver Maja Busch Sevaldsen for mer detaljert informasjon om ordningen og mulighetene for din bedrift.

English EN Norsk bokmål NO