Ny utlysning med bedriftstøtteordningen til Norad (frist 14 jan 2022)

india, tamilnadu, tamil

Vi ønsker å informere om en åpen utlysning til å søke på tilskudd under Enterprise Development for Jobs eller “bedriftsstøtteutlysningen”. Dette er en konkurransebasert og internasjonal utlysning som gir kommersielle  bedrifter mulighet til å bidra til næringsutvikling gjennom lokal jobbskaping og økte investeringer i utviklingsland.

Typiske aktiviteter som kan få støtte kan være pilotprosjekter (IKT og off-grid fornybar energi), forundersøkelser til et hovedprosjekt, yrkesopplæring til lokal arbeidskraft eller grunnleggende bedriftsetablering i et utviklingsland. Utlysningen finansierer ikke eksport. Søker må dekke minimum 50% av prosjektkostnadene selv. Norad finansierer ikke hovedprosjektet eller investeringene.

Dersom dette høres interessant ut, anbefaler vi at du og dine kolleger setter dere inn i utlysningsteksten. Søknadsprosessen er todelt og første steg er å levere et kort konseptnotat innen 14. januar 2022 kl 12.00. Mer informasjon og ofte stilte spørsmål og svar kan finnes her. Den fulle utlysningsteksten finner du her.

English EN Norsk bokmål NO