Over Easy Solar vinner Solar Power Europes startup-pris

Vinneren ble annonsert under Solar Power Summit i Brussel, 31. mars 2022.

 

Over Easy Solar vant pris i startupkategorien hvor det var fire andre nominerte i finalen, henholdsvis PV2+, Solar Freeze, Solar Stone og Triple Solar. Prisen deles ut av Solar Power Europe, som på forhånd inviterer startups som er aktive innen solenergifeltet. Selskapene må ha et godt produkt og ikke mer enn 20 årsverk.  

 

Over Easy Solar vinner med dette 5000 euro, gratis utstillingsplass på Intersolar i Munchen i mai 2022 samt ett års gratis medlemsskap i Solar Power Europe.

 

Tommy Engvik, Forretningsutvikler i Over Easy Solar tok i mot prisen på vegne av selskapet

Det ble delt ut priser i flere kategorier under Solar Power Summit, og to andre klyngemedlemmer var nominert i bærekraftskategorien, REC Solar og Scatec. Her stakk Enel Green Power av med seieren til slutt.

 

Se Over Easy Solars pitch her.

English EN Norsk bokmål NO