Empower New Energy finansierer nytt prosjekt i Ghana

Vår partner Empower New Energy har signert en avtale med sjokoladeprodusenten Barry Callebaut – Ghana om installere solpaneler på deres produksjonsfasiliteter i Tema, Accra. Prosjektet på 640 kWp er 100% finansiert av Empower, og bidrar til både ren, kostnadseffektiv og stabil energiforsyning til industrianlegget i Ghana.

Det er forventet at anlegget vil generere 0,98 GWh per år, noe som tilsvarer elektrifisering av 618 husholdninger i Ghana, og 497 tonn C02 utslipp spaart årlig og 12,500 tonn C02 totalt i løpet av anleggets levetid. Rundt 100 nye jobber vil bli skapt både direkte og indirekte som følge av prosjektet.  . Prosjektutvikler er CMR group, og Ghanesisk SunPower Innovations bidrar med O&M. Dette er Empowers åttende investering og andre prosjekt i Ghana.

Solenerigklyngen gratulerer!

English EN Norsk bokmål NO