EU Solar Industry Alliance har åpnet for medlemssøknader

EUs solindustriallianse skal samle selskaper og andre interessenter som ønsker å bidra med sin kunnskap og kompetanse i arbeidet med å øke produksjonskapasiteten for solcellepaneler og komponenter i Europa, i tillegg til å diversifisere forsyningskildene for produkter, komponenter og råvarer.

 

Alliansen er åpen for alle offentlige aktører og private aktører som har relevante aktiviteter innen solenergi, dette inkluderer private selskaper, foreninger, utdannings- og forskningsaktører, investorer, sivilsamfunnsorganisasjoner og representanter fra offentlige myndigheter i EU og EØS. Interesserte aktører som oppfyller kvalifikasjonskriteriene (se eget dokument i skjema) kan fylle ut følgende søknadsskjema.

 

Lansering i Brussel

Alliansen vil formelt lanseres i Brussel 9. desember 2022. EUs kommisær for det indre marked, Thierry Breton vil være vertskap og forventes å presentere høye ambisjoner for arbeidet videre.

 

Det er både mulig å delta fysisk og følge eventet digitalt, du kan melde deg på her.

 

Mer info om EUs solindustriallianse kan du lese her.

English EN Norsk bokmål NO