Solenergiklyngen har i løpet av høsten fått tre nye medarbeidere. Hils på Dag Tore, Keron og Lise!

Dag Tore Seierstad har begynt som forretningsutvikler i Solenergiklyngen og skal jobbe spesielt med distribuert solenergi og rammebetingelser. Han har lang erfaring fra miljø, energi og ledelse fra både frivillige organisasjoner, næringsliv og politikk. De siste ni årene har han vært sekretariatsleder for MDGs stortingsgruppe. Før det var han avdelingsleder i Sweco etter å ha vært fagsjef og assisterende generalsekretær i WWF Norge. Dag Tore har også jobbet i KanEnergi, Statoil, FNs miljøprogram (UNEP) og vært politisk rådgiver i SVs stortingsgruppe hvor han var med på regjeringsforhandlingene i 2005. Dag Tore er siv.ing i bioteknologi, har mellomfag i sosialantropologi og en master i miljøendring og ledelse.

 

Keron Denny har begynt som forretningsutvikler i Solenergiklyngen og skal jobbe med stor skala sol inkludert solparker og flyende sol.

Før han kom til Norge, for seks år siden, jobbet han i olje- og gass bransjen i 10 år.  Han jobbet som account supervisor hvor han hadde ansvar for forretning- og prosjektutvikling for kunder som BHP Billiton, BP og Repsol. Han fullfører for tiden en master i fornybar energiteknikk og har fra før en master i business administrasjon og er utdannet olje ingeniør.

 

Lise har begynt som event manager i Solenergiklyngen. Hun har tidligere jobbet som office manager for Energy Valley, og har bred erfaring innenfor administrasjon, event, økonomi og HR. Hun har en bachelorgrad fra turisme og reiseliv og jobbet i reiselivsbransjen helt frem til 2020 hvor hun gikk over til energibransjen.

English EN Norsk bokmål NO