XO SOLAR

XO SOLAR AS ble startet i 2023 for å kunne jobbe dedikert med solenergi og med det mål om å bli en foretrukket leverandør av solcelleinstallasjoner, primært

i Innlandet og Oslo-regionen.

De to gründerne av selskapet har hver for seg flere tiår med erfaring fra bygg og anlegg, henholdsvis fra entreprenørvirksomhet innen utvikling og bygging av leilighets- og næringsbygg over hele landet og som prosjekterende og utførende elektroentreprenør innen bolig og næring.

Vi håndplukker våre samarbeidspartnere og stiller krav til kompetanse, utførelse, soliditet og pålitelighet i tillegg til gode holdninger. Vi gjør dette ved å knytte til oss et nettverk med solide og dyktige samarbeidspartnere som hver for seg, eller alene, kan tilby montasjetjenester.

Vi har et spesielt fokus på kvalitet i alle ledd. Vi opererer med kontrakter både mot kunder og samarbeidspartnere slik at alle parter har ryddige grensesnitt og slik at alle vilkår er godt forankret før oppstart av arbeider.

 

English EN Norsk bokmål NO