Fagseminar – DIH Oceanopolis i samarbeid med Innovasjon Norge H2020 project – DIH World

EIC Accelerator støtter små og mellomstore bedrifter, start-ups og spin-outs med å utvikle og skalere banebrytende nye løsninger og produkter. Ordningen er åpen for alle bransjer, men innovasjonen må bidra til å løse ett eller flere av FNs bærekrafts mål/ globale samfunnsutfordringer. Det gis prioritet til “deep tech”, det vil si en innovasjon eller løsning basert på en krevende teknologisk utvikling eller en vitenskapelig basert oppfinnelse eller oppdagelse. Løsningen/produktet må være pilottestet i et relevant industrielt miljø (TRL 5-7) og pengene fra EIC Accelerator skal bidra til skalering og klargjøring til markedsintroduksjon. EIC ønsker spesielt søknader fra start-ups og SMBer med kvinner i ledelsen.

 

Les mer her for  informasjon om programmet og påmeldingslenke til kurset.

English EN Norsk bokmål NO