EnergiEngasjement Norge AS

Siden 2012 har vi drevet frem av å få bedrifter og bransjer til å endre seg og bidra til et fossilfritt samfunn ved å tilby effektive solcelleanlegg og energilagring med fokus på å finne den løsningen som gir best avkastning over tid for hvert enkelt prosjekt. Med kreativitet og innovasjon sørger vi for å utvide og utvikle det eksisterende elsystemet.


Hovedkontoret ligger i Strängnäs med lokale kontorer i Göteborg, Linköping, Staffanstorp, Stockholm og Oslo og har vært en del av AxSol siden juli 2021.

 

Vi er spesialister på storskala solenergi på både tak og grunn rettet mot industri, landbruk og flerhusbebyggelse. Gjennom årene har vi bygget opp verdifull kunnskap rundt denne typen store prosjekter med forståelse for at hver beliggenhet og eiendom er unik og derfor er det viktig at akkurat ditt anlegg tilpasses ut fra dine behov og de eksisterende forholdene.

 

Vi hjelper deg å finne riktig vei i jungelen av tekniske løsninger og gir deg full kontroll på spørsmål om strømmarkedet, lover, regler, skattespørsmål og økonomi som er avgjørende for at prosjektet skal bli mest mulig lønnsomt.

 

Vi er leverandøruavhengige, noe som betyr at vi hele tiden jobber med å finne de beste produktene tilgjengelig på markedet og med tanke på hvordan teknologien utvikler seg i vår bransje, har det vist seg å være et vinnende konsept.

English EN Norsk bokmål NO