Taktekkerbedriften Nortekk AS har kjøpt seg inn i solcelle- og elektroforetaket Kinli AS.

Ifølge en pressemelding har de to selskapene inngått partnerskap for å kunne tilby sine kunder et komplett tilbud innen solcelleinstallasjoner, elektrotjenester og taktekking.

 

Gjennom 8 år har vi kombinert kunnskap om taktekking og montasje av solceller for å gi våre kunder forsikring om at et komplett solcelleanlegg fra Nortekk vil være en trygg og god investering i 30-50 år fremover.

 

Nortekk Gruppen har over 40 års erfaring fra tak, taktekking og blikkenslagerbransjen. Vi skifter om nødvendig ut selve taket før solcellepanelene blir montert. Dette gjelder for alle typer tak, sier Lars Martin Norvik i Nortekk i pressemeldingen.

 

Nå fortsetter vi vår felles reise gjennom å integrere våre selskapers kulturer. Dette gjør vi ved å ta utgangspunkt i våre verdier som bygger på åpenhet, tillit, kvalitet og bærekraft. Sammen ønsker vi å skape gode fortrinn og trygge løsninger for virksomheter, byggherrer og huseiere, avslutter Norvik.

 

 

 

For mer informasjon om vår videre solcellesatsning se våre websider: www.nortekk.no, eller vårt søsterselskap www.kinli.no

English EN Norsk bokmål NO