Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Oslo kommune og Norway Health Tech inviterer til webinar 29. april for å informere om og mobilisere til de offentlige støtteordningene som eksisterer i Oslo for unge selskap på utkikk etter finansiell støtte.

Webinaret introduserer næringslivssatsingene i Osloregionen, inklusive mobilisering for finansiering av FoU og innovasjonsprosjekter i utvalgte næringer som helse & livsvitenskap, sirkulærøkonomi og digitalisering og digital transformasjon.

Oslo kommune og Norway Health Tech samler offentlige aktører i dette webinaret som vil informere selskap, studenter og forskere og andre om ulike økonomiske muligheter som finnes i Oslo i 2021. Du vil få en introduksjon av bl.a. Regionale Forskningsfondsmidler, Forprosjektmidler, SmartOslo, SkatteFUNN, med flere, – og du vil stifte nærmere bekjentskap med 5 kompetansemeglere som alle bidrar til å gjøre det enklere for bedriftene å få støtte.

Målet med webinaret er å gi en samlet oversikt over støtteordningene som eksisterer for Oslobaserte start ups og scale, og målet på sikt er å legge bedre til rette for flere vekstbedrifter i vår region.

Hvem kan delta?

Webinaret er relevant for tidligfasebedrifter, startups, SMB og bedrifter med produkter klare for markedslansering (Scale Ups), FoU-institusjoner, studenter og akademia som ønsker tettere samarbeid med økosystemet av småbedrifter i Oslo.