I forrige uke samlet vi den norske solenergibransjen på Intersolar i München – verdens ledende messe for solenergi, lagring og smarte energisystemer.

Intersolar er en svært viktig møteplass, hvor selskaper fra hele verden er til stede for å møte nye kunder og leverandører og for å hente inspirasjon.

Den norske solbransjen sto samlet på den norske paviljongen som var organisert av Solenergiklyngen, Innovasjon Norge og NORWEP. Vi hadde med oss en rekke selskaper: Glint Solar, Pixii, Skala Partners Norge, Volue, Multiconsult, SolarDuck, Kverneland energi, Solcellespesialisten, Scatec, Norhybrid Renewables, Moss Maritime, Ocean Sun, Norsun, Solenergi FUSen, Soleie, Radiocrafts og Rystad Energy.

I løpet av dagene på Intersolar lanserte Solenergiklyngen “Factsheet for Floating Solar” og sammen med NORWEP organiserte vi pitching på den norske paviljongen. Vi inviterte også til mingling på paviljongen og på Hotell Europa onsdag kveld. Gjennom dagene i Tyskland fikk de norske deltakerne ny kunnskap og nye kontakter mot kunder og leverandører.

Se bildedryss fra Intersolar 2024 her.

Ta kontakt med katja@solenergiklyngen.no allerede nå hvis du vet at du har lyst til å delta på den norske paviljongen i 2025.